Komentáře

Odebírat
Upozornit na
guest
17 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Luděk
Luděk
2 dní před

Patriku líbí se mi jakým přístupem se stavíš k těmto pacientům jako je Pšenák atd atd .. protože přístup Ivana Smetany je mnohdy hodně přikreslený.. tam se nedá tolik věřit protože jsi vybarvuje některé slova k obrazu svému tak jak se třeba věc nestala

A musím chvilku uznat že jsem si taky myslel že webová stránka kterou Pšenak vytvořil jsem si myslel že je tvoje

Miroslav
Miroslav
2 dní před

Ahoj Pšenák je fakt ******* který nedodržuje ani základní hygienické návyky

Roman
Roman
4 dní před

Pšenák je fakt nemocný na palici

Miki
Miki
4 dní před

Ahoj Petriku děkují za to co děláš

Straka
Straka
14 dní před

Tohle je faležná stránki. Tito stránki ani nejsou ani na googlu takže tahle stránka je falešná. Praví web je patrikpecenka.cz

Ivan Šlehačka
Ivan Šlehačka
10 dní před
Odpovědět na  Patrik Pečénka

kdybys nebyl hlupoň, tak bys věděl, že se dá tomu indexu i poslat!

Lubomir Volny
Lubomir Volny
15 dní před

Dezolátské těstoviny
Suroviny (na 2 porce):
200–250 g těstovin (špagety, vrtule, co dům dal)

2 stroužky česneku (nebo víc, podle nálady)

2 lžíce oleje (slunečnicový, řepkový, nebo olivový – ale ten je už skoro luxus)

Sůl, pepř

Kečup nebo rajčatový protlak (v nouzi i kečup z fast foodu)

Volitelné: trocha cibule, sušené bylinky, tavený sýr, eidam, párek, zbytky uzeniny

Postup:
Uvař těstoviny podle návodu na obalu – ve slané vodě, ideálně al dente (pokud máš čas to řešit).

Na pánvi rozehřej olej a osmahni na něm nadrobno nakrájený česnek (a případně cibuli). Nespal ho, jinak to bude hořké – stačí lehce zlatavý.

Přidej kečup nebo protlak (klidně 2–3 lžíce). Promíchej a chvíli povař. Můžeš dochutit solí, pepřem, trochou bazalky nebo oregana.

Hoď do pánve uvařené těstoviny a pořádně promíchej, ať se omáčka obalí kolem.

Na závěr můžeš přidat nastrouhaný sýr, zbytek uzeniny nebo třeba i opečený párek z lednice.

Lubomir Volny
Lubomir Volny
15 dní před

Ahoj Patrik, chci se te zeptat jestli si nekdy vytahnes tu hlavu z prdele. Byl bys fajn.

Dušan Jasánek
Dušan Jasánek
15 dní před

Sháníme redaktory do našeho magazínu Rudá vatra.
Slyšeli jsme, ze hledáte pravdu.
Jsme v tom s Vámi, Praktiku!!
Napište!

Ghost
Ghost
15 dní před

Ahoj Vojto, použil jsem VPN přes Ukrajinu, aby se mi tady zobrazily komentáře, jak jsi říkal. Ten webhosting mam přesunout do Ruska teda? A pošli mi ten onion link na ty úpravy webu jak jsi chtěl…

Jiří Swarzenegro Vylágro
Jiří Swarzenegro Vylágro
10 dní před
Odpovědět na  Ghost

on žádný onion link nezná, zná jenom onanion link 😀

Marek Č
Marek Č
15 dní před

Ty zmrde, proč děláš falešný stránky?! Vlastenci Patrik říkal, že vlastně pravá stranka je http://www.patrikpecenka.cz

Uživatel
Uživatel
15 dní před

Proč je na tamto falešném webu tolikrát zmíněn Vojtěch Pšenák???

× 📢 Nový příspěvek: ČLÁNEK: Porušuje snad Vojtěch Pšenák GDPR?